logo

Vormgeving

Elferink Schoenen Raalte Functioneel met een eigen stijl, passend bij het product dat u biedt.”

 WINKELS

Wat wilt u uitstralen, wat is er te koop, wat is uw huisstijl, allemaal belangrijke elementen om uw winkel de juiste uitstraling mee te geven. ik kan u op ideeën brengen waar u als eigenaar misschien niet aan denkt. Gaan we voor trends of ambacht en wat past bij u en uw product. U wilt kleine aanpassingen realiseren, een frisse wind door de winkel….ik denk met u mee. Een van mijn projecten is Elferink Schoenen te Raalte en Hattem.

 

SCHOLEN

Enerzijds moet het een veilige omgeving bieden maar anderzijds moet het spannend, uitdagend en prikkelend zijn. Leren is een dynamisch proces, dus moeten het gebouw en het interieur dit stimuleren. In de klas van de toekomst is er veel bewegingsvrijheid om vaardigheden op te doen, zelfontdekkend te leren en te experimenteren. De klas van de toekomst sluit aan bij de verschillende leerstijlen die kinderen kunnen hebben. In de toekomst zullen er minder leerlingen zijn in het basisonderwijs, dit geeft vele mogelijkheden voor lokalen die niet benut worden. Zo is er op de Tellegenschool een klaslokaal verandert in een lees-en ontspanningslokaal. Enkele scholen die ik van een frisse look heb voorzien zijn o.a. De Tellegenschool, De Bongerdschool, De Holsthoekschool, De Ter Stegeschool en het Meesterhuus van de Aloysiusschool.

HORECA

Een kleine verandering is zo gemaakt. Ik kan met u meedenken in de begin situatie en ideeën geven betreffende de indeling van de ruimte, kleur en materialen. Indien het een groot concept is doe ik dit graag voor u in samenwerking met uitvoerende bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn. Zij hebben de kennis en ervaring. Een van mijn projecten in 2014 is b.v. de kantine en het kidshonk van S.C. Overwetering geweest, waar rekening moest worden gehouden met de vaste elementen (vloer/plafond/bar) maar verder toe was aan een nieuw interieur. In samenwerking met enkele bedrijven en vrijwilligers zijn mijn ideeën omgezet in werkelijkheid. Enkele andere projecten waren Brasserie Het Holstohus in Olst en Het Spoc  in Wijhe.

KANTOREN 

Aandachtig kunnen werken en stimuleren van creativiteit . Een kantoor groot of klein moet zorgen voor een positieve werksfeer voor u en uw medewerkers, Ik kan met u meedenken in de begin situatie en ideeën geven betreffende kleur en materialen. Accountancy Brinkhuis v. Hoogstraten te Raalte, is een van mijn projecten geweest.

INSTELLINGENNA!

Welke zorg biedt u, waar voelt men zich thuis. Een eerste indruk is erg belangrijk.  b.v. De Herbergier te Olst.  Door met hen mee te denken kan men zelf een invulling aan het thuisgevoel geven. Warm. opgeruimd met frisse kleuren en een tikkeltje modern voor in de hal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/column2]