logo

Vormgeving

T.V. nis NA

“Wanneer een manier van leven verandert, verandert het huis met u mee.”

Wanneer u gaat bouwen, verbouwen of herinrichten komt er vaak meer op u af dan wanneer u alleen gaat schilderen, nieuwe en praktische ideeën zijn dan altijd welkom. Als Erkend Interieurontwerper kan ik  u helpen door met u mee te denken en de ruimten vorm te geven d.m.v. een indelings-ideeën, verlichtings-ideeën , kleur en materiaal keuzes. Ideeën kan ik direct met u doornemen.

Hierin werk ik uitsluitend in opdracht van, en in samenwerking met uw bouwbedrijf of  architect, door samen te werken kunnen we voor u de mooiste resultaten bereiken.

JE EERSTE WONING

Eindelijk: je eigen huis! Spannend natuurlijk. Want hoe ga je het inrichten? Strak of knus, kleurrijk of naturel. Er zijn geen grenzen, behalve misschien je budget. Creëer daarom eerst een sterke basis, waar je goed op verder kunt bouwen. Combineer smaakvol binnen je budget. Jouw persoonlijke stijl voor een betaalbare prijs.

VAN BABY TOT……….

“De kunst van een fijne kinderkamer is een balans tussen praktisch, fantasie en rust.”

De komst van een kind verandert je hele leven. Dus ook de inrichting van je huis. Laat je kind van alles ontdekken in zijn kamertje door fantasievolle oplossingen. Maar zorg ook dat ze er tot rust kunnen komen na een drukke dag. Kies daarom voor een neutrale basis met speelse details. Of de kamer nu hip, stoer, lief of avontuurlijk moet worden, wij fantaseren graag met je mee!

TIENERKAMER

“Gemiddeld wordt een kinderkamer 3 keer veranderd, om zo mee te groeien met de bewoner.”

Oudere kinderen zijn net als volwassenen gesteld op afwisseling. Als ze regelmatig nieuwe posters, kussens en accessoires mogen uitkiezen en mogen helpen bij de styling van hun kamer kun je ze hierin tegemoet komen. Vanaf de puberleeftijd willen veel kinderen zich in hun kamer kunnen terugtrekken om er zichzelf te kunnen zijn. De slaapkamer wordt vanaf die tijd meestal ook gebruikt voor het studeren.

DE KINDEREN UIT HUIS

Daar gaan ze: je kinderen slaan hun vleugels uit. Het huis, dat jarenlang een druk nest was, is opeens een stuk leger. Hiermee is een nieuwe levensfase aangebroken. Voor hen, maar ook voor jou. Het zal vast wennen zijn, maar toch heeft het ook weer z’n voordelen. Je kunt je leven anders in aan gaan richten. En je huis. Misschien tijd om eindelijk die lang gekoesterde droom te realiseren van een eigen studeerkamer of walk-in closet.

ALS JE OUDER WORDT

“Ontzorgen is ook ons vak!”

Ooit komt het moment dat we iets minder huppelend door het leven gaan. Het huis wordt je te groot of bijvoorbeeld traplopen gaat moeilijker. Misschien is het tijd om te verhuizen of aanpassingen maken in de bestaande situatie. Een echte verandering, maar tegelijkertijd is het ook een frisse start, met een nieuw en praktisch interieur. En uiteraard nemen wij je zorgen hierover uit, handen. lees meer over deze service of bel ons voor een goed en praktisch advies.