logo

Kleurrijke groet……Leny

Kleuren, vormen en materialen zijn altijd in ontwikkeling, zo ook de ideeën en persoonlijke voorkeuren, dat houdt het vak boeiend.

Plezierig wonen en werken!

Wie ben ik en wat kan ik voor u betekenen…….

Mijn naam is Leny Harleman en ben mede-eigenaar van Harleman Schildersbedrijf.  In 2001 heb ik mijn diploma binnenhuisarchitectuur behaald, dit is een 3 jarige opleiding aan het Instituut Voor Binnenhuisarchitectuur. Na deze opleiding ben ik mijn kennis in 2004 gaan uitgebreid met de specialisatie kleurvormgeving interieur en exterieur door middel van dagcursussen bij Sigma en Sikkens. Om mijn kennis op het gebied van projecten en communicatie te verbreden heb ik in 2017 mijn certificaat HBO-projectmanagement en bouw behaald en in 2020 enkele modules HRM management gevolgd.

Met heel veel enthousiasme verzorg en begeleid ik al uw onroerend goed, mijn kleurontwerpen in combinatie met de te schilderen projecten voor binnen en buiten door onze vakmensen is de ideale combinatie. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, woningcorporaties, vereniging van eigenaren en/of (zorg) instellingen.

Kleuren, vormen en materialen zijn altijd in ontwikkeling, zo ook de ideeën en persoonlijke voorkeuren, dat houdt het vak boeiend.

Uw klus is mijn uitdaging, laat u verrassen en maak gerust een afspraak.

Kleurrijke groet, Leny Harleman

Kleurvormgever/Interieurontwerper (erkend IVB)