logo

Kleuradvies binnen

B&B te Broekland

“Maak van uw huis uw thuis”

DE HAL geeft een eerste indruk van je huis en haar bewoners. Eentje die lang blijft hangen. Eerste indruk als natuurlijke verbinding met de overige kamers. Je krijgt immers maar één keer om die allereerste indruk te maken. Alle reden om je hal een persoonlijke, verrassende  en uitnodigende look te geven.

DE WOONKAMER  is het centrum van je huis. Daar waar het hart klopt. De centrale plek om gezellig samen zijn. Waar samen aan tafel gegeten wordt, tv gekeken, muziek geluisterd of rustig een boek gelezen. Het ene moment is er volop activiteit, het andere moment uitsluitend rust. Dit vraagt om een praktische en gezellige inrichting van de kamer. Kies je voor een harde stenen vloer, voor gezellig hout, duurzaam pvc of een warm tapijt? Welke kleuren verf of behang en welke accessoires passen het best bij jouw woonstijl? Allemaal keuzes waarbij wij u  kunnen helpen met advies en inspiratie.

DE KEUKEN …Eten, drinken, kletsen ….Kleuren die een warme balans geven aan de totale ruimte hebben een positieve werking en zorgen ervoor dat gasten zich welkom voelen. Aan het onderhoud en schoonmaak stellen we wel specifieke  eisen aan kleur- en materiaalgebruik. Denk bijvoorbeeld aan waterafstotende verf. Gelukkig worden de mogelijkheden om van de keuken een sfeervolle leefruimte te maken steeds groter.
DE WERKKAMER   Als je regelmatig thuis werkt of studeert, is het erg fijn als je hiervoor een vaste kamer of een deel ervan in kunt richten. Kleuren die stimuleren en creativiteit activeren.Ook voor privé gebruik voor de computer en bijvoorbeeld het bijhouden van de administratie is een vaste werkplek veel plezieriger en opgeruimder dan een laptop die voortdurend verhuist en ordners en papieren die overal rondslingeren.

DE SLAAPKAMER. Hier draait alles om comfort. Om te slapen, maar ook om rustig televisie te kunnen kijken of een goed gesprek te voeren. Geen drukke prints of felle kleuren. Maar comfortabele stoffen, fraaie kleuren en functionele materialen vormen de belangrijke basis voor elke slaapkamer. Heerlijk ontspannen & aangenaam vertoeven Met een praktische en voldoende ruime kledingkast, een plek waarop je de gedragen kleding kan neerleggen en goede algemene verlichting en leesverlichting zijn de voorzieningen voor de functie slapen compleet.