logo

Info

WELKOM OP MIJN WEBSITE KLEURVORMGEVING…….. VOOR AL UW ONROEREND GOED ZOWEL VOOR BINNEN ALS BUITEN

Wanneer je alleen een kleur of een kleurencombinatie  toepast wil het nog niet wil zeggen dat het dan een geheel wordt. Kleur kiezen is afhankelijk van de ruimte, het licht inval, de aanwezige materialen en de persoonlijke smaak. Kleur is emotie, wat de een geweldig vind is voor de ander `not done`.  Wanneer je kleurplannen moet maken voor projecten en bedrijven heb je meestal met meerdere mensen dus ook meerdere emoties te maken, het is mijn uitdaging  om een goed kleurenplan te maken waar iedereen blij van wordt.

De dienst vormgeving ondersteund een verbouw/nieuwbouw project door het meedenken in (nieuwe) materialen, verlichting, indeling etc…en maakt van uw interieur of exterieur een extra sfeervol geheel. Door mee te denken tijdens een verbouw of nieuwbouw van uw woning of bedrijf is het eindresultaat zoals u het wenst. Wanneer u gebruik wil maken van de dienst “Vormgeving” gaat dit altijd in opdracht van, en in samenwerking met, uw bouwbedrijf of architect.

Het professionele kleuradvies is onderdeel van ons, Harleman Schildersbedrijf, de ideale combinatie. Zo kunnen het kleurenplan uit voeren met de juiste kwaliteit en kunt u gebruik maken van een unieke Service die geen enkel ander schildersbedrijf u biedt.

Kleurrijke groet, Leny Harleman

Erkend interieurontwerper “Master of Interiordesigner”

Instituut Voor Binnenhuisarchitectuut 1998/2001)

Projectontwikkeling & Bouw 2017

Mail to:

leny@kleurvormgever.nl

www.kleurvormgever.nl